Maskeradfest

Ooh nu längtar jag till lördag till min maskeradfest... kommer bli as kul och många kommer komma. det är i hede bystuga :) säg till om nån vill komma...

=)

jag och Angi från helgen

bakis

Hojochhååå. varit bakis och sliten hela dagen usch och tvii. nej usch man ska hålla sig nykter:P men de va jävlig kul igår. tack allaför kvällen =)
Nu ska jag fortsätta DEEEEEGA!
tjoho

torsdag

hej igen =)
i dag har jag varit duttig och sökt massa jobb och praktik platser. men man får bara hoppas nu, men de är fan många som nekar praktik, vafan alla företag brukar typ vilja ha praktikanter men nej nej inte nät manlin kommer för då har dom för många praktikanter eller kan inte taimot, gaaaah!
aja nu sitter jag och äter popcorn och i morgon blir de att åka till borlänge och festa och fira Petra som blir 20 i dag, Grattis till henne <3

hihi

lite halv löjligt gemförande haha försökte hitta kändisar jag kunde va lik med bilder på mig haha hitta två st som bassa bäst i likhet med dessa bilder. inte JÄTTE lika men lite grann hihi. slänger upp dom...
Hihi !

tjolahej

Tjohejsan! i dag va lilla Malinen hemma, va lite Sofie och Angi, trevligt trevligt. och igår va jag på jobbmässa i västerås så de är ju bara vänta och se om man fårnå jobb...
just nu sitter jag och kollar på Bigbrother live :) händer ju inte så mkt där inne, tkr dom ska ge dom nå roligt att göra så man får skratta lite:) sen ska jag ta et fettdusch och i morgon blir det att försöka söka jobb och praktik. hoppas hoppas!!
Sen har jag en fråga om nån vill komma med nå förslag på sminkning eller typ av bild? nå ansikt bild man kan göra cool. typ stil och så. kom med förslag era nötter ?!?!?!
hej påer!

=)

Så där då har man precis ätit lite kyckling och potatis sallad, fick en känsla när jag åt det att man saknar och längtar massor tills sommar när man är ute och grillar och festar med goa människor:) NU FÅR DE BLIR SOMMAR!
och solen känns ju riktigt vårig, ja älskart!

Söndags morgon

godmorgon! här ligger jag i sängen och funderar på att gå upp. ser gemon fönstret att de är härlig sol ute:) de gör en ju på bra humör. dagen börjar bra och hoppas den slutar bra:) så får vi se vad de blir av denna dag i dag :)
cioa
bild med mina brina linser jag köpte förra veckan

and more photos

Så där då har man redigerat några fler bilder:)

Vrf inte sminka sig med köket?!

satt sentigår med Jessica och så fick vi en såndär knasig idee som vi brukar kunna få. vi satte glitter på läpparna och sen socker. försökte pudra mig med mjöl. och galna ögonskugs sminkningar :)
här är några bilder. lägger nog pp fler sen när jag redigerat några andra

Haha

hehe kom på att jag gjorde om en bild jag tog förut när jag och Jessica lekte pinuppor eller nåt:P men själv är jag inte så nöjd med min kropp och de är ju svårt att få en riktig pinupp kropp lixom så kom på och testa redigera om bilden så jag vart jätte smal HAHA. där är bilden i allfall :)
haha ser lite mupp utt

hoho

va på grupp jäveln i dag och sen gadda jag en kille, sen diska jag och liga mat. så nu är jag lite trötter, blir nog tv och datorn resten av kvällen  nu bara :)

RSS 2.0